Ana Sayfa

KateGorilerim..

Kurtlar Vadisi GLADİO

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:




Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Yumurtalık kisti-polikistik over için soğan kürü için tıklayın : Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.



meta taqs : İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü

Labels:

0 yorum:

Yorum Gönder

~~~~SohBet Kutusu ~~~~

Burda Ara.. :)

Arşiv...

: .