Ana Sayfa

KateGorilerim..

Kurtlar Vadisi GLADİO

Işın Karaca 2009 Uyanış Albüm Dinle

Işın Karaca uyanış,Işın Karaca uyanış albüm dinle,Işın Karaca uyanış albümü dinle,Işın Karaca uyanış yeni albüm,Işın Karaca uyanış albümü indir

Işın Karaca'nın beklenen albümü 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak dinleyici karşısına çıkacak

Albümüne ‘Uyanış’ adı veren Karaca Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılan KASDAV’da (Liseler arası müzik yarışması) jüri olarak yer aldı. Burada kendisiyle ilgili bir sırrı da açıklayan Karaca şöyle dedi: ‘Lisedeyken hep rock müzik dinlerdim. Aslında bir rock yıldızı olmayı hayal ediyordum.’

"Uyanış "adlı yeni albümü için gece gündüz çalışan Işın Karaca, dostlarının ısrarlarına rağmen doğum gününü stüdyoda, tek başına kutladı. Işın Karaca kaç yaşına girdi? İsimsiz adlı köpeği olan Karaca, 7 Mart'ta 36 yaşına bastı. Sanatçı, "Doğum günüm albümümün çıktığı zaman olacak" dedi.

Türkiyenin en önemli ve özel kadın vokallerinden Işın Karaca"nın 4. stüdyo albümü "Uyanış" üç yıllık bir aradan sonra önümüzdeki günlerde dinleyicisi ile buluşuyor.

Tamamıyla akustik enstürmanlarla kayıt edilen, mix ve masteringi İngiltere"de yapılan albümde Işın Karaca"nın yanısıra , müzik direktörlüğünü Akın Büyükkaraca ve Erdem Yörük üstlendi.

10 şarkılık albümde bir de cover şarkı yer alıyor.



Labels:

0 yorum:

Yorum Gönder

~~~~SohBet Kutusu ~~~~

Burda Ara.. :)

Arşiv...

: .